Päeva esimene poolfinaal kujunes viiegeimiliseks põnevusmänguks, kus mõlemal meeskonnal olid võidu võtmiseks omad võimalused. Avageimi võitis napilt 26:24 Kuldiga, kuid teises oli 25:22 parem Tartu. Kolmandas geimis Pere Leiva mäng lagunes ning kaotus tuli numbritega 18:25.

Neljandas geimis suutis Tartu meeskond välja tulla 21:23 kaotusseisust, kui võideti neli punkti järjest. Otsustavas geimis olid Pere Leiva võidunumbrid 15:11. Tartlaste parim oli diagonaalründaja Oliver Venno, kes tõi 29 punkti ning jäi 14 punktiga plussi.

Teine poolfinaal kujunes ühekülgseks — Selver ei andnud Lase-R meeskonnale ühtegi geimi. Avageimis pandi paremus maksma 25:15, tasavägiseimas teises 25:23 ning kolmandas 25:20. Selveri resultatiivseim oli 14 punkti toonud Kristjan Sikaste, kes eksis rünnakul üheksal korral. Efektiivseimad olid +5 punktiga Keith Pupart ning Janis Sirelpuu.

Teisel finaalturniiril, kus selgitatakse kohad viiendast kaheksandani, pidi Pärnu VK kindlalt 0:3 alla vanduma korraldajale Biolars/Ozolnieki. Läti meeskondade omavahelises mõõduvõtmises alistas SK Riga napilt 3:2 Cesu Aluse. Homsetes kohamängudes on vastamisi Biolars-Ozolnieki — SK Riga ning Pärnu VK — Cesu Alus.