Kuus Eesti ja kuus Läti võrkpalliklubi on samad, mis eelmisel hooajal — mõnevõrra on muutunud meeskondade nimed.

Algava hooaja suurfavoriit on mullune liiga võitja Selver Tallinn, kes teeb kaasa ka Eurosarjas Challenge Cup. Orienteeruvalt 7 miljoni kroonise eelarvega klubiga on liitunud Läti koondise sidemängija Agris Leitis ning Eesti koondislased Janis Sirelpuu ja Kristjan Õuekallas.

Kahe hooajal vahel on klubist lahkunud leegionärid Toni Kankaanpää (siirdus Tartu Pere Leiba), Tsvetan Hristov ning sidemängija Markus Tammaru (Sylvesteri).

Läti suurima eelarvega klubi on eelmise hooaja finalist Lase-R. Meeskonnast lahkus tugitala Gundars Celitans, lisandunud on serblane Jovan Vukanovic, ameeriklane Allan Vince ning lätlasest temporündaja Guntis Atars.

Mullu teise Eesti klubina Schenkeri Liiga Final Four turniirile jõudnud Pärnu VK täienes diagonaalründaja Argo Meresaarega. Suurimad muudatused on kahe hooaja vahel aga läbi teinud Tartu Pere Leiva ja Sylvesteri meeskonnad.

Tartlastega on liitunud kolm leegionäri — soomlased Toni Kankaanpää, Petteri Laurila ja slovakk Eduard Metelka. Sylvester on täienenud koguni viie uue mehega — nurgaründajad Argo Arak ja Priit Luik, sidemängija Markus Tammaru, libero Raigo Tatrik ning diagonaalründaja Madis Järveots.