Kaks aastat tagasi finaali jõudnud, kuid toona teiseks jäänud Claerbout täna finaalis oma vastasele rootslasele Jacob Nilssonile võimalust ei andnud ja võitis 21:16, 21:6.

Naiste üksikmängus jõudis finaali eelmise aasta hõbe Ksenia Polikarpova, kes võistles enne Venemaa eest, kuid alates sellest hooajast on Iisraeli värvides. Teine finalist oli noor taanlanna Michelle Skodstrup, kes poolfinaalis sai jagu Kristin Kuubast. Finaalis suutis oma pikaaegse kogemuse maksma panna Polikarpova, võites mängu 21:13, 21:17.

Paarismängude kullad läksid Venemaale. Naispaaris võitsid oodatult esimese asetusega ja maailma edetabelis 46. kohal asuvad Ekaterina Bolotova ja Alina Davletova, kes on koos mänginud alles pool hooaega. Venelannad alistasid Jenny Moore ja Jessica Hoptoni 21:10, 21:10.

Päeva põnevaimaks mänguks kujunes meeste paarismäng. Tiitli võitsid üllatajatena finaali jõudnud Andrei Parakhodin ja Nikolai Ukk, kes said jagu Peter Kaesebauerist ja Johannes Pistoriusest Saksamaalt 14:21, 21:18, 21:19.

Segapaarismängus läks turniirivõit Saksamaale Peter Kaesebauerile ja Olga Kononile.