Teisele kohale tuli Gunnar Klettenberg hobusel Novesta ja kolmandale Venemaa sportlane Vladimir Beletski hobusel Larkanaro.

Hanno Ellermanni treener, hollandlane Peter Geerink hobusel Abrigate tuli neljandaks.

Grand Prix sõit pakkus põnevust viimaste hetkedeni. Esimeses voorus startinud 29-st võistluspaarist sõitsid raja puhtalt läbi vaid kaks sportlast: Hanno Ellermann ja Gunnar Klettenberg, kes startisid alles 23. ja 26.-na. Omavahelises duellis ümberhüpetel jäid peale Ellermann ja Poncorde, tehes puhta sõidu.

Klettenberg ja Novesta olid rajal küll kahe sekundi võrra kiiremad, ent riskantsem raja valik põhjustas ühe takistuse mahakukkumise ning võit läks kindla peale välja läinud Ellermanile.

Võistluste järgsel pressikonverentsil tunnistas Ellermann, et tema lootus oligi see, et Klettenberg ja Novesta ajavad ühe takistuse maha.

“„Poncorde ei ole just kiirusparkuuri hobune, ent on kindel hüppaja,“” ütles Ellermann ja kinnitas, et tuleval hooajal on plaan pürgida kõrgetasemelistele võistlustele Euroopas ja Poncorde on selleks väljakutseks valmis.

Tänase võistluspäeva 140 cm parkuuri võitis Matthias Granzow Saksamaalt hobusel Antik, teiseks tuli Vladimir Beletski Venemaalt hobusel Ragazza ja kolmandaks Heiki Vatsel hobusel Fee, Rein Pill ja Virgin Express olid neljandad. Võistlusraja raskusastmest andis tunnistust see, et 64-st startijast vaid seitse sõitsid esimese vooru puhtalt ja jätkasid ümberhüpetel.

Noorte ratsanike võistluse 140 cm kõrgustel takistustel võitis Benas Gutkauskas Leedust Amarokil. Ka teine koht läks Leedu paarile, Simona Baltrusaityte ja Costolany ning kolmandaks tuli Soome noorsportlane Anna Julia Kontio hobusel Rio Nuove. Eesti sportlastest oli parim Grete Kristel Pariis Opusel, kes tulid neljandaks.