Nägemispuudega ujuja Kaimar Kaldma osales maikuus toimunud nägemispuudega sportlaste maailmamängudel IBSA World Games 2015 ujumises Lõuna-Koreas, Soulis ning võitis 50m liblikujumises ja 200m vabaltujumises pronksmedali. Nägemispuudega ujujat Kaimar Kaldmad tunnustatakse ja toetatakse 600 euroga ja tema treenerit Õnne Pollisinskit 400 euroga.

Eesti epeenaiskond koosseisus Irina Embrich (tallinlane), Erika Kirpu (tallinlane), Katrina Lehis ja Julia Beljajeva võitsid Euroopa meistrivõistlustel Montreax´s, Šveitsis 10. juunil hõbemedali. Eesti epeenaiskonna peatreener on Kaido Kaaberma. Epeenaiskonna tallinlastest vehklejaid Irina Embrichi ja Erika Kirput tunnustatakse ja toetatakse kokku 2200 euroga ja nende treenerit Kaido Kaabermad 800 euroga.

Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov (tallinlane), Marno Allika (tallinlane), Peeter Turnau ja Sten Priinits võitsid Euroopa meistrivõistlustel Montreax`s 11. juunil hõbemedali. Eesti epeemeeskonna peatreener on Igor Tšikinjov. Epeemeeskonna tallinlastest vehklejaid Nikolai Novosjolovit ja Marno Allikat tunnustatakse ja toetatakse kokku 2200 euroga ja nende treenerit Igor Tšikinjov 800 euroga.

Maadleja Heiki Nabi osales Euroopa mängude raames korraldatud maadluse Euroopa meistrivõistlustel, kus võitis 14. juunil pronksmedali. Heiki Nabi treener on Henn Põlluste. Heiki Nabi on olnud viimastel aastatel meie üks edukamaid sportlaseid, kahekohekordne maailmameister Kreeka-Rooma maadluses ja hõbemedali omanik viimastelt olümpiamängudelt Londonis. Heiki Nabi tunnustatakse ja toetatakse 1400 euroga ja treener Henn Põllustet 600 euroga.