22.-29. märtsini k.a. toimusid Bourgases, Bulgaarias maailmameistrivõistlused Tai poksis, kus Eestit esindasid Igor Litvinjuk ja tema treener Sergei Vinokurov spordiklubist Garant. Võistlustel saavutas Igor Litvinjuk 2. koha ja võitis hõbemedali.

Ühtlasi eraldas linnavalitsus spordi- ja noorsooametile 100000 krooni MTÜ Eesti Kurtide Spordiliit poolt Kairit Olenkole 50000, Hans Kristjan Pauksonile 30000 krooni ning nende treeneritele Timo Tõnismale ja Sergei Matvijenkole mõlemale 10000 krooni suuruse preemia määramiseks.

28. veebruarist kuni 1. märtsini toimunud kurtide kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel Genovas, Itaalias võitis Kairit Olenko kuldmedali naiste kõrgushüppes ja 60m tõkkejooksus ning pronksmedali kaugushüppes. Meeste seitsmevõistluses ja teivashüppes võitis Hans Kristjan Paukson mõlemal alal hõbemedali. Kairit Olenkot ja Hans Kristjan Pauksoni treenivad Timo Tõnisma ja Sergei Matvijenko.

Kõik eelnimetatud sportlased ja nende treenerid on tallinlased. Tallinna linn on alates 2005. aastast tunnustanud võistlustel kõrgeid sportlikke saavutusi pälvinud sportlasi ja nende treenereid rahalise preemiaga.