Keerulise ülesehitusega parkuuri suutsid puhtalt läbida vaid kolm sportlast, kellest ainukesena sõitis puhtalt ka ümberhüpetel Jonczyk. See kindlustas talle ka esikoha, teatas võistluste pressiesindaja.

Teiseks tuli ümberhüpetel ühe takistuse maha ajanud taanlane Hans Ley hobusel Cherie ning kolmandaks tuli ka mullu põhisõidus kolmanda koha võtnud poolakas Krzystof Ludwiczak.

23-aastane ning seega Eesti rahvuskoondise noorim liige Kivisild läbis parkuuri nelja karistuspunkti ning ajaga 71,99. Eestlastest paremuselt järgmise tulemuse tegi Palladium Cupi noorte hobuste arvestuses võitnud Heiki Vatsel Palladiumi järeltulija Epicurosega.

Urmas Raag Ironicul oli 16. Klettenberg Novestal ja Pill Ritualil loobusid ning nendel kahjuks tulemust kirja ei läinud. Hanno Ellermann, kes pidi sõitma Poncorde`l loobus võistlemisest, sest hobune hakkas vahetult enne parkuuri algust lonkama ning ratsu tervisega ei saanud riskida.

Pühapäeva hommikul toimunud 140-sentimeetrise kiirusparkuuri võitis poolakas Jacek Zagor hobusel Cartago-Son, teine oli hollandlane Peter Geerink hobusel Sylvana ja kolmas Rein Pill hobusel Casanova.

Eestlastest olid võistluse jooksul edukaimad Rein Pill (3 teist kohta, kolmas koht, kõik Casanoval), Gunnar Klettenberg (võit ja neljas koht Novestal) ja Tiit Kivisild (kolmas, viies ja kuues koht Lara II-l).