Leping kehtib 2008. aasta jaanuarist 2009. aasta detsembrini, teatas Eesti Jalgratturite Liit Delfile.

Rein Taaramäe sõitis kaks viimast aastat koos Tanel Kangerti ja Kalle Kriidiga Prantsusmaa amatöörmeeskonnas Roe d’Or Saint Amondaise, kus võitis mitmeid eliitamatööride võidusõite.

Käesoleval aastal saavutas eestlane alla 23-aastaste Euroopa Meistrivõistlustel eraldistardiga sõidus hõbemedali, mis on Eesti läbi aegade esimeseks tiitlivõistluste medaliks temposõidus.

Taaramäe teeb amatöörina ühe oma viimastest sõitudest järgmisel nädalal algaval MM’il, mis peetakse Stuttgartis. Järgmisel kolmapäeval stardib Taaramäe alla 23-aastaste arvestuses eraldistardiga sõidus ning laupäeval grupisõidus.

Koos Taaramäega stardivad grupisõidus veel ka Tanel Kangert (Roe d’Or Saint Amondaise), Alo Jakin (Kalev Chocolate Team) ja Sander Maasing (Chavarveux Chavagneux).

Eliitklassis on grupisõidu stardis Eesti meister Erki Pütsep (Bouygues Telecom), Janek Tombak (Jartazi Promo Fashion) ja Rene Mandri (Ag2r Prevoyance). Naistest läheb starti elu parimat tulemust ihkav Grete Treier (S.C. Michela Fanini Record Rox) ning noor Laura Lepasalu (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi).