Eelmisel esmaspäeval alanud võistluse eesmärk on välja selgitada Eesti spordiajaloo mõjukaim nähtus, sündmus või isik(ud).

Sporditoimetuse välja valitud 64 osalejat on loositud play-off süsteemis paaridesse. Edasipääsejad selguvad rahva ja ekspertide paneeli hääletuse tulemusena. Rahva ja ekspertide hääled on võrdse kaaluga ehk kumbki kategooria moodustab tulemusest 50%.

Ekspertide žüriisse kuuluvad Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse liikmed Peep Pahv, Jaan Martinson, Märt Roosna, Madis Kalvet, Ats Kuldkepp, Kaspar Ruus, Meelis Naudi, Gunnar Leheste ning Delfi tegevjuht Tarmo Paju ja peatoimetaja Urmo Soonvald.

Tänased tulemused:

"Laskesuusataja Kaija Parve seitse MM-kulda" - "Triatleet Rait Ratasepa täiesti kreisid ultrakatsumused". Kaija Parve võitis protsentidega 84% : 16%. Žürii oli Parve poolt häältega 9:1.

"Kultusteos „Korvpalliromaan”" - "Laskmise Argentiina karika võitmine (1937 ja 1939)". Võitis „Korvpalliromaan” protsentidega 57,5% : 42,5%. Žürii oli romaani poolt 8:2.

"Kolmikhüppaja Jaak Uudmäe olümpiavõit Moskvas" - "Rallimees Markko Märtini triumf Soome MM-rallil 10 000 eestlase ees". Uudmäe võitis protsentidega 60,5% : 39,5%. Žürii oli Uudmäe poolt 7:3.

"Eesti jalgpallikoondise laineid löönud EM-valiksari, kui jõuti välja play-off’i kohtumisteni" - "Aleksander Klumberg - esimene maailmarekordimees kümnevõistluses". Võitis Eesti jalgpallikoondis protsentidega 58,5% : 41,5%. Žürii oli jalgpallikoondise poolt 7:3.

Tänased rahvahääletuse tulemused olid järgmised: