Rattasõidus saab kohapeal igaüks võistelda eesti parimate sportlastega. Näidatakse olümpiarõivaid nii minevikust kui ka neid kõige uuemaid – selleks on eraldi püsti pandud sportlik moelava. Kohapeal on ka mitmed legendaarsed Eesti sportlased, kellelt saab autogrammi küsida.

Kell 13.00 algav spordipidu toimub Rocca al Mare keskuse I korrusel, Montoni poe esisel alal, kuhu on üles pandud uhiuus sporditeemaline näitus ja läbinisti sportlik moelava, kus esitlemisele tulevad Sotši 2014 olümpiamängude Montoni paraadkollektsioon ning ISC võistlus- ja treeningrõivaste kollektsioon.

Külalistel on harukordne võimalus uudistada Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Veerpalu ning Erika Salumäe olümpiamedaleid - sealhulgas kuulsat Erika Salumäe Souli olümpiakulda. Monton ja ISC esitlevad ülevaadet Eesti delegatsiooni olümpiarõivastest läbi aegade. Peoalal avatakse Eesti Olümpiakomitee 90. aastapäevale pühendatud näitus "Eesti spordi pildid".

Laupäeval jõuab poodidesse ka Sotši 2014 olümpiakollektsioon. Kollektsioon läheb müüki piiratud mahus ning vaid nelja kauplusesse – Rocca al Mare kaubanduskeskuses, Viru keskuses, Baltika Moetänaval (Veerenni 24) ja Kristiine keskuses asuvatesse Montoni poodidesse. Esimese kahe päeva jooksul on kõik olümpiakollektsiooni tooted müügil 15%-lise soodustusega.