Arutelu algas Mart Soidro kommentaariga, kus ta kritiseeris ETV sporditoimetuse uudistevalikut 24. mail: "Sillamäe-Jõhvi 6:1, meie süstamehed MK-etapil kuuendad. Aga Meistrite
Liiga finaalist ETV spordiuudistes aga mitte sõnagi. Jalgpallisõbrad
hakkavad Sinust puudust tundma, Marko Kaljuveer!"

Soidro sõnavõtule järgnes mitu kommentaari, kuni lõpuks Kaljuveer vastas: "Tervitused Allikmaale. Olgem ausad, teda kauaks seal ei ole, see pole lihtsalt võimalik."

Kaljuveeri postitusele järgnes omakorda Reformierakonda kuuluva Meelis Atoneni kommentaar, mis kaitses Allikmaad: "Allikmaa tegi tänased uudised ise? No ärme oleme ikka naljamehed..."

Edasi tekkis terav arutelu, sealhulgas soovitas eile Euroopa Parlamenti tagasivalitud Indrek Tarand Atonenil minna "õhtujooksule ümber Viljandi järve" ja Kaljuveer tegi maha Atoneni intervjuud Allikmaaga Kuku raadio eetris, sõnades: "Meelis, su Kuku raadio intervjuu nädalpäevad tagasi Allikmaaga oli ikka piinlikkuse tipp. Sõprade värk raadioeetris. Ei ole lihtsalt võimalik. Aga vaatame praegu jalgpalli, Allikmaaga tegeleme pärastpoole!"

Kaljuveeri kommentaar nähtavasti vihastas Atoneni välja. Siinkohal toome välja täpse sõnastuse sotsiaalmeediumist:

Atonen: "Marko! Valed eeldused. Pisut valet ka, kui nüüd sõprusese sildist rääkida, ma tunnen Markot ilmselt palju enam kui Margust. Loomulikult oodanuks ERR-i inimesed, et Allikmaal üldse tribüüni ei oleks, et möllanud oleks vaid üks pool. Aga see ei ole võrdne kohtlemine. MIna muideks ehk kutsunuks isegi Kaljuveeri, arutanuks ressursi, avaliku ressursi jagamise printsiipe, mitte mingist vabadusest, sest selles ei ole asi olnud, aga tagantjärgi möönan, et Allikmaa kutsumise mõte oli õigem.
Aga ütlen otse, et ma ei taluks juhina kunagi sellist allumatust."

Kaljuveer: "Praegu vaheaeg jalgpallis ja paar sõna Allikmaast. Meelis, ma ei ole kunagi allumatu, vaid koostööaldis. Alati! Ütlen sulle otse - Allikmaa ei ole meediajuht. Ta lihtsalt ei armasta ringhäälingut, vaid ennast selles. See on nii nii, sest see on talle kasulik. Tahad sa seda või mitte. Küsi ükskõik kelle käest ERR-s. Ma ei talu kunagi ebaprofesssionaalset ja selgrootut juhmi juhtimist, Allikmaa lihtsalt ei ole tippjuht! Eriti meediajuht."

Atonen: "Marko, ma usun, et Sa armastad sporti ja hingega asja juures olevaid inimesi peab austama, olen ikka teinud. Muide, ka sporditoimetuse suhtes ei ole ma kriitiline olnud. Ajakirjanduslikus mõttes. Mõnest otsusest ressursi jagamisel aru ei saa, aga kritiseerimiseks peaks rohkem teadma.
Allikmaa üle otsustavad need, kes ta paika on pannud ja usaldavad. Mnul on temaga omal ajal olnud hea tööalane suhe, selge ja konkreetne inimene, ma ei tee järeldusi teiste juttude põhjal, ei hakka ka nüüd."

Kaljuveer: "Iga juht peab olema kasulik asutusele, kus ta töötab. Nii lihtne see ongi. Nõukogu on tore, aga suht asjatundamatu."

Sellega diskussioon ka põhiliselt lõppes, kuigi Atonen suutis veel viimase torkena ära mainida, et "Marko, kurb, et idiootide seas olema pidid..." Kaljuveer otsustas edasisest arutelust loobuda.