„Ootame Nõvale tõelisi surfisõpru, kellel on kindel soov laagris surfiga tutvust teha või end täiendada ning edasi arendada. Kõigil, kes kindlasti laagrisse tulla ihkavad, soovitan pileti juba eelmüügist ära osta, et endale koht kindlustada. Lisaks paneme kõigile südamele, et parklakohtade arv laagrialal on vägagi piiratud! Eeldame, et surfisõbrad koopereeruvad ning mahutavad end võimalikult paljukesi autodesse — nii peaksid pea kõik huvitatud Nivea Surfilaagrisse ära mahtuma. Loodame, et ei kordu eelmine aasta, mil tuli nii mõnigi huviline laagriväravast koju tagasi saata, sest kohti lihtsalt enam polnud,” sõnas Nivea Surfilaager 2007 peakorraldaja Sandra Sersant.

Nivea Surfilaager on purjelauahooaja suursündmus, kus kokku saavad algajad surfihuvilised, kogenud sõitjad ja ka vanad merekarud. Neljapäevast kuni pühapäevani toimuvas laagris jätkub hulgaliselt koolitusi nii algajatele kui ka juba edasijõudnutele, lisaks mitmed võistlused nii merel kui maal, mängud lastele, aeroobikatreeningud naistele, kino-, grilli-, ja peoõhtud ning palju muud põnevat.

Nelja päeva pilet laagrisse maksab eelmüügist 400 krooni, 12-17-aastastele noortele on laagrimaksumus 200 krooni ja alla 12-aastased pääsevad laagrisse tasuta.

Parklapilet maksab 100 krooni. Ühepäevapileteid saab vaid eelmüügist. Lisainfot leiab ja pileti saab osta Eesti Pujelaualiidu kodulehelt.