Meeste üksikmängus olid võistlemas peale Raul Musta, kes keskendub välisvõistlustele, kõik Eesti paremad. Lisaks lunastas finaalipääsme Läti esinumber Niks Podosinoviks, kes mitmetel Eesti GP etappidel sel aastal külalisena osales.

Juba esimeses kohtumises oli põnev vastasseis Podosinoviksi ja sel aastal Eesti meistrivõistlustel hõbeda saanud Mihkel Laanese vahel. Laanes võitis 21:18, 21:18. Poolfinaalis sai Laanes jagu Andrei Kägost ning finaalis ootas ees eeldatavalt tugevaim konkurent, selle aasta Eesti meistrivõistluste pronks Heiko Zoober. Triitoni sulgpalliklubi kasvandike duellist väljus võitjana Laanes tulemusega 21:12, 21:19.

Teise finaalmängu pääses Laanes meeste paarismängus koos Mikk Järveojaga, kui kohtuti Eesti esipaari Kristjan Kaljuranna ja Raul Käsneriga. Kaljurand ja Käsner oma liidrikohta ka GP Finaalis ei loovutanud ning võitsid 21:11, 18:21, 21:16.
Naiste üksikmängus on esinumbrid Getter Saar, Kristin Kuuba ja Helina Rüütel võistlemas peamiselt maailma edetabeli turniiridel ning nii pääsesid GP Finaali nooremad mängijad. Võidu võttis seekord juunioride koondise üks liidreid 18-aastane Hannaliina Piho.

Piho tuli kahekordseks võitjaks kui naiste paarismängus saadi koos Sigrid-Laura Mooraga võit Helen Klaose ja Kristel Sorge üle.

Segapaarismängus läksid finaalis vastamisi Helen Klaos ja Raul Käsner ning Kertu Margus ja Rainer Kaljumäe. Peale Marguse ja Kaljumäe esimese geimi võitu 22:20, Käsner ja Klaos vigastuse tõttu katkestasid ja nii võtsid võidu Margus ja Kaljumäe.