Spordiala edu ja ebaedu eest vastutajaid otsides märgatakse esmajärjekorras spordiorganisatsioone. Samas, oma roll ning vastutus spordiala arengu, populaarsuse ja nähtavusega seoses on täita kindlasti ka sportlastel.

Spordifännide kõrvu jõuab sageli sportlaste poolseid etteheiteid vähese toetuse üle. Küllap see nii ka on. Samas, neil juhtudel nähakse peamist süüd spordiorganisatsioonidel või siis ka riigi spordirahastamise puudulikkuses jm. Paraku see kõik nii lihtne ei ole. Reaalselt on igal spordialaga seotud osapoolel (sh ka sportlasel) ala täita oma roll. Kuna spordiala finantsiline võimekus on üldjuhul otseses seoses selle populaarsuse ning nähtavusega, siis ilma sportlase kaasalöömiseta on pea võimatu spordialal soovitud kõlapinda saavutada.

Siinkohal tõstamegi esile tegevuste lõigu, kus sportlased ise saaksid olla tublimad, aktiivsemad ja kasulikumad. Seda eelkõige iseendale, kuid samal ajal ka oma spordialale. Sportlane peab olema võimalike toetajate jaoks atraktiivne ja nähtav läbi aasta, ka võistluste väliselt. Seda saab tagada ja juhtida kõige paremini aga keegi sportlase personaalsest tiimist või siis sportlane ise. Võimalusi end nähtavamaks muuta on päev päevalt aina rohkem. Nende võimaluste kasutamisest loobumine tähendab edumaa andmist teistele.

Sportlio kutsub sportlasi üles ennast aktiivsemalt tutvustama ja seeläbi oma spordiala arengusse panustama! Olles aktiivne ja avatud, on sul paremad võimalused uute toetajate leidmiseks, et nende abil täita oma eesmärke ja viia ellu oma unistusi.

Sportlio on sportlase tutvustamise veebirakendus. Loo enda profiil või loe sportlaste kohta tasuta leheküljelt www.sportlio.com.