15.11 kell 19.00. SK Tapa - Aruküla (Tapa Spordikeskus)
1. ringi tulemus: 26:25

SK Tapa ja Aruküla pidasid avaringis maha tõelise põnevuskohtumise, kui Tapa võitis Martin Adamsoni viimase minuti tabamusest 26:25.

Tapa on liigatabelis kahe võiduga hetkel viiendal kohal. Eelmisel nädalal hakati vägevalt vastu Viimsi/Tööriistamarketile, kellele tuli lõpuks vaid ühe väravaga alla vanduda. Aruküla jätkab meistriliigas endiselt võiduta.

16.11 kell 19.00. Põlva Serviti - HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (Mesikäpa Hall)
1. ring tulemus: 30:25

Põlva Serviti jätkab meistriliigas täiseduga. Lisaks teenis Lõuna-Eesti klubi nädalavahetusel võidulisa Balti liigas, kus püsitakse samuti kaotuseta. "Eks me oleme selle nimel tööd ka teinud," sõnas Serviti peatreener Kalmer Musting ja lisas, et tema hoolealuste jaoks on ainus ohumärk tihedaks kippub mängugraafik.

"Kehra vastu peame kaheksa päeva jooksul oma neljanda mängu. Vilniuse vastu peetud Balti liiga mängu teine poolaeg oli kergem, aga muidu oleme pidanud raskeid kohtumisi," ütles Musting. "Meie esimest tänavust omavahelist kohtumist ei tasu meenutada, sest toona oli Kehral koosseisuga probleeme ning kaasa ei teinud ka Uku-Tanel Laast. Seekord võib oodata võrdsete heitlust."

Kehra loots Indrek Lillsoo ütles, et Põlvas on alati raske mängida, kuid tema meeskond on jõudnud selle hooaja senisesse parimasse vormi. "Balti liigas peetud kohtumine Viljandi vastu oli esimese poolaasta parim mäng. Peame võtma kaasa selles mängus olnud hingestatuse ja mitte laskma Servitil domineerima. Sel juhul on kõik võimalik."

17.11 kell 18.40. HC Tallas - Viimsi/Tööriistamarket (Kuristiku Gümnaasium)
1. ring: 22:26

Viimsi pidas eelmises voorus väga keerulise mängu Tapa vastu, kui suutis võita vaid ühe väravaga. Viimsi peatreener Ain Pinnonen sõnas, et võidu üle oli tal hea meel, aga võit tuli liiga raskelt. "Alahindasime vastast. Aga kui jalgpallikoondis sai 1:8 tappa ning tegi kohe kriisikoosoleku, siis meie üritame esialgu ilma kriisikoosolekuteta edasi minna," muigas Pinnonen.

Viimsil on kergeid tagasilööke ka koosseisus. Siim Pinnonen ei saa töökohustuste tõttu meeskonda kuu aega aidata. See-eest saab Viimsi suure tõenäosusega neljapäeval arvestada Robin Obergiga, kes Tapa vastu haiguse tõttu eemale jäi.

Esimeses ringis suutis debütant Tallas Viimsile korralikult hambaid näidata, kui kaotas vaid nelja tabamusega. "Näeme kindlasti endal väikest võiduvõimalust. Kui suudame neljapäeval samasugust vahet hoida kui esimeses ringis, siis on lõpuminutitel võimalik, sest noorte mängutase on tõusuteel."