Kolm suve tagasi Slovakkia koondises Euroopa liigat mänginud Ventruba teenis eelmisel hooajal leiba Tšehhimaa meistriks kroonitud České Budějovice Jihostrojs, teatab Eesti Võrkpalliliit. Nii Euroopa Meistrite liiga alagrupiturniiril, kus Jihostroj kõik kuus kohtumist kaotas, kui ka koduste meistrivõistluste finaalseerias pidi kahemeetrine pallur leppima vahetusmehe rolliga.

28-aastane ja 202 cm pikkune Vesanen pälvis Tampere Isku-Volley ridades põhjanaabrite liigas neljanda koha. Kui Selveri peatreeneril Avo Keelel on Ventruba oskustega aega tutvuda kolmapäevani, siis Vesanen viibib isiklikel põhjustel Eestis vaid täna.

“Tean Vesaneni sellest asjast, kui ise Soomes mängisin. Tema võimetega olen kursis ega pabista lühikese ülevaatuse pärast,” märkis Keel. “Olen kindel, et Kristjan Sikaste leiab endale tulevaks hooajaks korraliku välisklubi. Kui Janis Sirelpuu ja Ardo Kreek peaksid Selverisse jääma, pole Vesaneni lisandumine välistatud, sest korralikus meeskonnas peab olema kolm temporündajat.”