Avageimi kaotasid eestlased maratonmängus 38:40, kusjuures seitsmel korral oldi võidust ühe punkti kaugusel. Teises geimis oli kodumeeskond taas napilt parem — 25:23. Kolmanda geimi võitis Crvena Zvezda üsna kindlalt 25:20, juhtides enamuse mänguajast turvalise eduga.

Järgnes nn kuldne geim, mis otsustas veerandfinaali pääseja.

Selver alustas otsustavat geimi hästi, asudes 4:1 ja 7:4 juhtima. Vastased tulid aga vaid ühe punkti kaugusele (8:7). Sellelt seisult mängis taas kindlamalt Selver, kes läks juhtima 13:10 ja kindlustas lõpuks magusa võidu 15:10.

Nädal tagasi võitis Selver kodus Belgradi meeskonda 3:0. Veerandfinaalis on eestlaste vastaseks Prantsusmaa klubi Poitiers.

“Mängu alguses oli üsna harjumatu — vähemalt mina pole varem sellise publiku ees mänginud,” tõdes Selveri nurgaründaja Martti Rosenblatt.

“Enne otsustavat geimi võtsime end kokku — kõik leidsid veel natuke lisaenergiat,” muljetas nurgaründaja Keith Pupart. Ja Esna lisas: “Nagu kapten Veiko Lember meile ütles — kas käsi kullas või p….e mullas!”. Kulda Selver veel ei saanud, kuid eurosarjas kaheksa hulka jõudmine tähendab Pärnu 2002/2003 hooaja tippsaavutuse kordamist.

“Esimeses pikaks veninud geimis ei jäänud ma rahule sellega, et planeerivat servi lüües nii palju eksiti,” teatas peatreener Avo Keel. “Ma saan eksimustest aru, kui lüüakse tugevat hüppeltservi. Tuleb tunnistada, et serv meil täna ei töötanud ja vastaste kardetud temporünnak tegi meile palju pahandust.”

“Kolmandas geimis tundsin juba, et asi läheb kuldse geimi peale ja lasin põhimeestel vahepeal puhata (Keel tõi sisse Argo Meresaare, Jarmo Neuhausi ja Meris Merisaare — toim). Merise jätsin ka viimaseks geimiks Ardo Kreegi asemel platsile ja see töötas. Kuldses geimis saime serviga nii palju neid segada, et nad ei saanud keskelt rünnata,” lisas Keel.