Finaalis alistas „Team Mölder“ mängudega 3:0 „Nicekonna“ (kapten Anne-Liis Leht). Mängude tulemused olid 11:2, 9:2 ja 9:4 .Kolmanda koha meistrivõistlustel sai Eesti naisjuunioride koondis „Team Turmann“ ja neljas oli „Team Tamm“.

Meestes tuli meistriks Martin Lille juhtimisel „Puhastusimport“, kes finaalis alistas samuti mängudega 3:0 „220 Energia“ (kapten Erkki Lill). Mängude tulemused olid: 6:5, 12:5 ja 6:4. Kolmanda koha meistrivõistlustel sai „Jeti“ (kapten Harri Lill). Eesti meistriks tulid Puhastusimpordi koosseisus Johan Karlson, Tanel Toomväli, Jan Anderson, Andres Jakobson, Ingar Mäesalu ja Martin Lill.

Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver: „Mul on eriti hea meel just selle üle, et võrreldes paari viimase aastaga on just naistes konkurents kasvanud ja juurde on tulnud uusi võistkondasid. Hetkel Euroopa edetabelis kaheksandal kohal ja maailma reitingus 17.-ndal kohal paikenva Eesti naiskonna kapteni Maile Mölderi ja tema võistkonna eestevedamisel arenevad ka teised võistkonnad ja kindlasti on naiste meistrivõistluste tase sellest ainult kasvanud.“

Eesti meistrid saavad õiguse Eestit esindada novembris toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel Taanis, Esbjergis. EM'il kuuluvad naised Euroopa 10 tugevaima hulka ehk A-gruppi, mehed mängivad B grupis. EM toimub ajavahemikul 20.-28. november Taanis. Eesti naistel on seal taas võimalus üritada pääsu otse 2016. aasta MM'ile, mis toimub Kanadas.