Parimaks noorsportlaseks nimetati Robin Lepik (Viljandi klubi Discihullud), kes võitis esimesed Balti riikide neistrivõistlused ja oli Euroopa meistrivõistlustel kolmas.

Aasta seeniorsportlaseks nimetati Raimo Kimmel (Chilli Disc Golf), kes on 2018. aasta Eesti meister ning kuulus ka Eesti rahvuskoondisesse Euroopa meistrivõistlustel.

Parimaks naissportlaseks nimetati Kristin Tattar (Pärnu discgolfi klubi Hole-In-One). Kristin on 2018 Eesti meister, Euroopa meistrivõistluste pronksmedaliomanik, USA lahtistel oli ta kaheksas.

Parimaks meessportlaseks valiti Albert Tamm (Chilli Disc Golf). Albert mängis 2018. aastal alles teist hooaega täiskasvanute ehk Open divisjonis ning saavutas Eesti meistritiitli. Ta oli ka Eesti rahvuskoondise liige Euroopa meistrivõistlustel.

2018. aasta parim võistlus oli Eesti Vabariik 100 Eesti meistrivõistlused Alutaguse ja Mäetaguse radadel. Eesti discgolfi hetk 2018 oli Kristin Tattari ja Robin Lepiku medalid Euroopa meistrivõistlustelt Horvaatias.

Eesti „discgolfi arendaja“ aunimetuse pälvisid Rene Mengel ( Pärnu Hole-In One), Jaanus Väljamäe (Keila Mets) ja Marko Saviauk (Nõmme discgolfi klubi Drive-In).