Erinevate muusikastiilidega ergutuspunkte leiab SEB Tallinna Maratoni raja äärest nii Tallinna vanalinnas kui ka mere- ja jõevaatega Pirital ning Meriväljal.

Narva maantee ääres, Hiina saatkonna vastas seab end 8. septembri hommikul üles noorte muusikute ansambel Tuli, kes koos DJ-ga pakub vaheldumisi nii elavat kui salvestatud muusikat. Pirita tee ääres, Michael Parki monumendi juures ergutatakse jooksjaid ja kõndijaid aga Drum'n'Bass'i ning Jungle muusika taktis.

Kõik puhkpillimuusika austajad on oodatud Pirita silla kõrvale, Regati maja otsa, sest sealses ergutuspunktis mängib puhkpillilugusid ansambel „Igihaljas 7“.

Merivälja muuli juures on 21,1 kilomeetrise raja tagasipööre ning vahetult enne seda saab taas kuulata ja naudita DJ tegemisi. Sealses ergutuspunktis kõlavad Hip-Hop’i, R'n'B ja teised samasse valdkonda liigituvad muusikastiilid. Sellest ergutuspunktist ei ole kaugel ka meri, mis annab mõnusa võimaluse veeta hea muusika saatel üks kena pühapäev. Ahtri tänaval Soolalao ees paiknev ergutuspunkt ootab sedapuhku kaasa elama kõiki rock-muusikasõpru.

Vanalinna serval Tornide väljakul saab aga olema SEB Tallinna Maratoni kõige mitmekesisem muusikaprogramm, mille on kokku pannud BändCämp. Üles astuvad viis erinevat bändi, kes täidavad alates kella 9:45 mitmeid tunde elava muusikaga. Sealne lava paikneb nii, et kuulajatel ja kaasaelajatel on võimalik mõnusasti murul külitada ning sportlikku pühapäeva nautida või siis vahetus läheduses asuvas välijõusaalis muusika saatel oma vormi parandada.

Head Eesti muusikat pakub SEB Tallinna Maratoni programm ka juba 7. septembri õhtul Vabaduse väljakul, kui kell 17:30 astub lavale ansambel Vitamiin koos lauljate ja lugudega läbi aegade. Muusikalise etteastele järgneb kell 18:00 SEB Tallinna Maratoni avatseremoonia, kus tutvustatakse jooksu favoriite ning kuulutatakse SEB Tallinna Maraton 2013 avatuks. Õhtut jäävad saatma Vitamiini legendaarsed lood ja suurejooneline ilutulestik.

8. septembril toimuv SEB Tallinna Maraton on Eesti suurim rahvaspordisündmus, mis toob tänavu kokku üle 20 000 liikumisharrastaja. SEB Tallina Maratonil saab end proovile panna maratoni, poolmaratoni ja 10 km jooksu- ja kõnnidistantsil (sh kepikõnd). Lastele toimub päev varem, 7. septembril algusega kell 14:00 Haribo lastejooks.