Selveri peatreeneri Avo Keele sõnutsi lähevad nad kuue punkti järele. “Kõik tulemused alla selle oleksid altminekud,” sõnab ta.

Selver Tallinna mänedžeri Kaupo Torro sõnutsi on Sylvesteri mäng viimasel ajal selgelt paremuse suunas liikunud. “Veel hooaja alguses oli Sylvesteri mängus palju ebakõla ja mossitamist. Kohe kole oli seda vaadata,” sõnab Torro ja loodab, et Sylvester lunastab põhiturniiri lõpuks ikkagi koha play-off mängudel.

“Siis oleks play-offis neli Eesti ja neli Läti klubi,” ütleb ta. Sylvesteri tugevaimaks kohaks peab Torro nende servi vastuvõttu, mille eest vastutavad libero Raigo Tatrik ning vanameister Argo Arak.

Pühapäevast vastast Rakvere Aerocit peavad nii Keel kui ka Torro väga ebamugavaks vastaseks. “Niipea kui ennast lõdvaks lased, karistavad nad kohe selle ära,” sõnab Torro ja tuletab meelde, et esimeses ringis olid just virulased need, kes Selverilt geimi röövisid. Selveri meeskonnas on hetkel vigastusteküüsis nurgaründaja Kristjan Õuekallas, keda vaevab põlvepõletik. Torro sõnutsi peaks Õuekallas taas rivis olema järgmise neljapäeva euromänguks.

Kolmandas nädalavahetuse kohtumises võõrustab Võru VK kell 17 tõusvas joones mängivat Tartu Pere Leiba, teatas EVF pressiteenistus.