Kokku võis Männiku metsade vahel rajal kohata täna pea 300 võistlejat. 21CC Triatloniklubi koordinaator Jane Oidekivi rääkis, et hea ilm tõi starti rohkelt harrastajaid. “Lisaks põhivõistlusele oli rohke osavõtt ka rahva- ja noortedistantsil, mil rajal oli üle saja triatlonisõbra, ja see teeb kindlasti heameelt,” rõõmustas Jane Oidekivi.

Põhivõistluse võitis Raimo Raudsepp, kes läbis sprindidistantsi (750 meetrise ujumist, 20 km rattarajal ja 5 km jooksu) ajaga 59.09’8. Teise koha omanikuks tunnistati eliidi arvestuses Priit Lehismets (kaotust võitjale +8.27’3). Kolmas oli Karel Viigipuu (+8.29’1). Naiste võistluse võitis Kairi Schmidt, ajaga 1:10.23’5. Teisena finišeeris Kaity-Marin Tiitmaa ja kolmas oli Karmen Reinpõld.

Lastedistantsi parimad olid Kregor Zirk poistest ja Marie Elisabeth Martinson tüdrukute arvestuses.

Rahva- ja noortedistantsil oli lisaks tavavõistlejatele stardis 14 võistkonda. Lastedistantsist võttis osa 63 last. Jane Oidekivi sõnul olid võistlejad tublid, et said hakkama kuuma ilma ja kohati ägeda tuulega. “Veetemperatuur Valdeku karjääris oli täna 21 kraadi, suviselt soe,” kiitis Oidekivi. “Tahtsimegi võistlusega näidata, et siin Saku vallas saab triatloniga tegeleda igaüks, kes seda soovib,” lisas ta.

Tänase võistluse korraldas 21CC Triatloniklubi. Järgmine Triatloni karikasarja etapp toimub 22. juulil Tartus. 21CC Triatloniklubi korraldab augustis ka Eesti selle hooaja ainsa täispika triatloni 19. augustil.