Eesti purjelauahooaja tippsündmuseks kujunenud surfilaagrisse on oodata enam kui tuhandet Eesti purjelaudurit, kelle seas nii vanasid merekarusid, praeguseid Eesti tippsõitjaid kui ka alles algajaid surfihuvilisi.

”Ilm on hetkel fantastiline — sooja 24 kraadi, taevas peaaegu pilvitu ja mõnus väike tuul, mis lubas suurte purjedega sõitjatel ka juba merele minna. Kahjuks on küll tegu maatuulega, mis teeb algajatele olukorra keeruliseks, kuid loodame, et ka tuul pöördub,” oli Nivea Surfilaagri peakorraldaja Sandra Sersant positiivne.

Tema sõnul laekub laagrilisi aina juurde ja rannaparklas enam kohti ei leidu. See ei tohiks probleem olla, sest autod saab jätta Peraküla parklasse, kust tasuta minibussid viivad kõik mugavalt laagriplatsile.

Nivea Surfilaager 2007 toimub 12-15. juulini Läänemaal Nõval. See on koht, kuhu tulla kogu perega, sest lisaks paljudele surfikoolitustele jätkub tegevust ka naistele ja lastele. Toimuvad võistlused nii merel kui maal, mängud lastele, aeroobikatreeningud naistele, trummi- ja moeshow-d ning kino-, grilli- ja peoõhtud.

Nelja päeva pilet laagrisse maksab 500 krooni, 12-17aastastele noortele on laagrimaksumus 250 krooni ja alla 12aastased pääsevad laagrisse tasuta.