Golfiklubi hoones on avatud restoran Pegasus Saaremaa ning pakutakse mängijatele suunatud teenuseid.

“Huvilised on väljakul juba juunist alates mängimas käinud, kuid ametliku avamisega ootasime klubihoonele viimase lihvi andmiseni, et mängijatel oleks võimalus saada kõiki golfiga kaasnevaid teenuseid. Rõõmustav on asjaolu, et meid on juba üles leidnud ka Soome ja Rootsi mängijad,” ütles Saaremaa Golfi AS juhataja Aivar Aru.

“Kuressaare linn kui väljaku suuromanik loodab, et golfikeskuse valmimine elavdab ja mitmekesistab Kuressaare turismimajandust veelgi,” ütles Kuressaare linnapea Urve Tiidus.

Väljaku on projekteerinud golfiväljakute arhitekt Lassi Pekka Tilander Soomest, kes hindab väljakut modernse arhitektuuriga klassikaliseks golfiväljakuks, mis on sobitatud Saaremaale iseloomulikku looduskeskkonda.

Klubihoone arhitekt on Andres Siim arhitektuuristuudiost Siim & Kreis, sisearhitekt on Pille Lausmäe. Klubihoone teise korruse saalidest ja terrassilt avaneb vaade tervelt kaheksale golfirajale. 1000 m2 pinnaga klubihoones paiknevad kõik golfiklubi tegutsemiseks ja mängijate teenindamiseks vajalikud ruumid, sealhulgas golfitarvete kauplus, saunad, riietusruumid ning 70 kohaga restoran.

“Kohalik, puhas ja tervislik tooraine, modernne eesti köök ja pühendunud teenindus,” iseloomustab vastavatud restorani Pegasus Saaremaa gastronoomilist tegevust juhtiv chef de cusine Michael Bhoola.

Golfiväljak on ehitatud USGA (United States Golf Association) golfiväljaku ehitusnormide kohaselt. Saaremaa golfiväljak on täismõõtmeline, see tähendab 18 rajaga, par 72 (par on etteantud löökide arv kõikide radade peale kokku). Radade kogupikkus tagatiidelt (tii ala on mängu avalöögi sooritamise ala) mõõdetuna on 6505 meetrit.