Alates avapäevast turniiril domineerinud Rootsi võistkond tegi kokku 1086 lööki, saavutades võistluse parima tulemuse, 358 lööki viimasel päeval. Finaalpäeva suurim kukkuja oli Poola ning tõusja Türgi - kui eile lahutas teist kolmandast meeskonnast vaid üks löök, siis viimasel päeval suutsid lisaks Islandile ka Türgi ja Slovakkia võistkonnad Poola seljatada. Kolme päeva kokkuvõttes tegi Island kokku 1170, Türgi 1177, Slovakkia 1181 ning Poola 1186 lööki.

Kuuenda positsiooni saavutas Venemaa, seitsmenda Ungari, kaheksanda Eesti ja üheksanda Läti meeskond.

Eestil kogunes võitjale kaotust kokku 185 lööki. Parima tulemuse, 412 lööki saavutas Eesti teisel päeval, esimesel päeval sooritas meeskond 428 ja kolmandal 431 lööki.

Eesti koondise kapten Rein Raudsepa sõnul mängisid poisid kolmandat päeva oodatust nõrgemalt. „Ka kokkuvõttes poisid oma tulemust seekord välja ei mänginud - nende löögisooritused on paremad kui tegelik tulemus näitab," märkis Raudsepp.

„Usun, et suudame lähiajal oma taset tõsta ning Euroopa tugevatele meeskondadele vastu saada," sõnas Raudsepp. 

Individuaalses arvestuses hõivasid Rootsi noored esiviisku. Poodiumi kõrgemad kohad võtsid Oscar Lengtén, kes möödus viimasel päeval kahe löögiga Victor Tarnströmist ning Adam Ström.

Turniiri võitnud Rootsi koondise kapten KG Nisséni sõnul mängisid rootslased kõik kolm päeva ja kogu koosseisuga kõrget stabiilset mängu. „Poisid keskendusid skoori asemel mängule ja see tõi tulemuse, millega nad kõik rahule jäid," ütles Nissén.

Eestlaste parimana jagas 33.-35. kohta 248 löögiga Johann Andreas Härma. Erik Tiitus saavutas 36.-37., Egeti Liiv 42., Georg Reintam 42.-43., Marten Palm 46.-47. ning Martin Tõnts 51. positsiooni. 

Neljapäevast laupäevani toimunud European Boys' Challenge Trophy turniiri korraldas Jõelähtme golfiklubi, kelle jaoks tähendas see juba teist järjestikust tippvõistlust - eelmisel aastal peeti Jõelähtmel World Cup Euroopa finaal.

Turniiril osales ning esmakordselt Eestit külastas Euroopa Golfiliidu president Conzaga Escauriaza.