Tänast võistlust saatis pidev vihm, tuul puhus kiirusega 5-7 m/s.

Olümpiaklassis Laser jätkus esimeste kohtade pärast pingeline võitlus Argo Vooremaa (Rein Ottosoni Purjespordikool) ja Karl-Martin Rammo (ROPK) vahel. Vooremaa säilitas siiski 4 punktiga liidripositsioon. Juunioride arvestuses on Karl-Martin Rammo esimene, talle järgnevad Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) ja Martin Sepp.

Purjelaua olümpiaklassis RS:X mehed pidi eilne liider Johannes Ahun tänastes oludes tunnistama konkurent Kevin Jakobsoni (Hawaii Expressi Purjelauakool) paremust. Jakobson võitis kõik kolm võistlussõitu.
 
RS:X U19 ja naised klassis oli päeva parim jällegi Kaspar Aasa (Hawaii Expressi Purjelauakool), kes paikneb 4 punktiga esimesel kohal. Teiseks tuli Ingrid Puusta (HEP) 8 punktiga ja kolmandaks Annika Valkna (HEP) 12 punktiga. Naiste arvestuses on Puusta ja Valkna järel kolmas Johanna Eller.

Optimist klassis tõusis juhtpositsioonile Taavi Valter Taveter (Pärnu Jahtklubi) 8 punktiga. Eilne liider Kristo Õunap (Saaremaa Merispordi Selts) jäi täna samuti 8 punktiga teiseks. Tüdrukute arvestuses oli parim Lisanna Unt (Tartu Kalevi Jahtklubi) 56 punktiga.
 
Zoom 8 klassis on kindlalt juhtimas Aksel Artus (Saaremaa Merispordi Selts), järgnevad Rene Riim (SMS) ja Kätlin Tammiste (Rein Ottosoni Purjespordikool). Tüdrukute arvestuses järgnevad Tammistele Lotta Koov (Tallinna Jahtklubi) ja Steina-Marta Bachmann (ROPK).

Laser 4,7 klassis haaras 6 punktiga esikoha eile kolmas olnud Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi), kes võitis täna kõik sõidud. Teisel kohal paikneb Siim Ots (Saaremaa Merispordi Selts) ja kolmandal Rimo Timm (SMS). Tüdrukute arvestuses on Pohlaku järel teine Johanna Saareke (Pärnu Jahtklubi) .

420 klassis toimus täna üks võistlussõit, mille lõpetas vaid paatkond Riho Eichfuss - Steven Shubin.

Techno 293 U17 klassis säilitas liidrikoha Benjamik Siirak (Hawaii Expressi Purjelauakool), teisele kohale jõudis Nikita Rom ja kolmandale Betti Vainküla (HEP). Tüdrukute arvestuses on Vainküla järel teine Jessica Parrol (HEP) ja kolmas Ülle-Linda
Talts.

 Pühapäeval on võistlussõidud planeeritud algusega kell 11 ning päeva lõpuks selguvad ka EJL Olümpiapurjetamise Eesti karika avaetapi võitjad.