Elva tänavasõidu võiduga ning pühapäevase kaheksanda kohaga tegi suure hüppe Jaan Kirsipuu (CFC spordikool), kes tõusis edetabelis viiendalt kohalt teiseks, teatab Eesti Jalgratturite Liit.

Juhib endiselt reitingut Arctic Sport Clubi rattur Andrus Aug (pildil), kes on kogunud seitsme võistlusega 118 punkti. Jaan Kirsipuu kaotab Augile 27 punktiga.

Kolmandaks langeks Janek Tombak (Mitsubishi Jartazi), kes Elva sõitudel kaasa ei teinud. Tombak on teinud Eestis kaasa seitsmest võistlusest kaks ning mõlema võidu eest saadud 40 punkti annavad 80 punktiga hetkel kolmanda koha.

Esikümnesse mahuvad veel Allan Oras (Arctic Sport Club), Caspar Austa (Dynatek Latvia), Oskari Kargu (Tamme), Urmo Utar (Kalev Sport), Kalle Kriit (Mitsubishi Jartazi) ning Vahur Valvas (Tamme). Pühapäeval Elva Rattapäeva võitnud Mart Ojavee (Rietumu Bank Riga) on võidu eest saadud 40 punktiga 11. kohal.

Järgmised Triobet maanteeritingusse kuuluvad võistlused peetakse juba 23. ja 24. mail Estonian Cycling Weekendi raames. Reedel ja laupäeval peetakse Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu esimese kategooria võidusõidud Tallinn-Tartu GP ning SEB Tartu GP. Nii kõrge klassifikatsiooniga rahvusvahelisi võistlusi ei leidu lisaks Baltimaadele ka näiteks Venemaal, Skandinaavias ja Soomes.