Võistlusel osales ligi 600 sportlast kaheksast riigist, võisteldi neljas võistlusklassis (sportvibu ja plokkvibu, mehed ja naised). Kui nädal varem Kreekas toimus võistlus vihmasajus, siis Türgi võistlus toimus pidevalt muutlike tuuleoludega.

Eestlastest oli edukaim Reena Pärnat, kes lõpetas eelringi 131 naise seas 11. kohal ning duell-laskmise 6. kohal.

„Kuigi tuul puhus, leidsin endas üle mitme kuu jälle hea kindla laskmise. Tahtsin väga finaalides lasta, kuid samas pole midagi kahetseda. Andsin endast duellides parima,“ kommenteeris Pärnat. Treener

Raul Kivilo leiab, et veebruari lõpus ja märtsi alguses tekkis võistlusgraafikusse liiga pikk paus ja see võis möödunud nädalal Kreekas veidi ebakindlust tekitada. „Nüüd – peale 3 võistlust 2 nädala jooksul – tekkis taas parem võistlustunnetus ja kindlus. Olen nii Reena, Pearu kui Emily laskmisega väga rahul.“

Teel kuuenda kohani alistas Pärnat 1/48-, 1/24- ja 1/16-finaalide vastased tugeva 6:0 ülekaaluga. Kaheksandikfinaali vastaseks oli veebruaris Euroopa sisemeistrivõistlustel hõbemedaliga pärjatud ja antud turniiri eelringis 6. asetuse saanud Khatuna Narimanidze Gruusiast. Pärnat alistas ka selle vastase 6:0 (seeriad 28-27, 25-24, 29-27) ja pääses 8 parema hulka.

Veerandfinaali vastaseks oli eelringis 3. tulemuse lasknud Karina Winter (Saksamaa). Duelli jooksul lasid mõlemad laskurid pea eranditult ainult kollast (24st noolest 22 kollases). Seeriad 28-28, 28-25, 29-29, 28-27 näitavad väga tasavägist võistlemist, kuid 6:2 duellivõit läks hiljem hõbeda võitnud Winterile.

Lisaks paistsid eestlastest silma Emily Hõim ja Pearu Jakob Ojamäe. Alles juunioride klassi kuuluv Hõim tuli 81 plokkvibu naise seas eelringis 4. kohale, turniiri lõpetas duellide järgselt aga 17. kohal. Ojamäe tuli 209 sportvibu mehe seas 17. kohale, kaotades 1/16-finaali väga napilt saksa laskur Florian Flotole.