Laupäeval, kui lasti FITA-1 harjutust oli ilm ilus ja rekordite sünniks soodne. 18-aastane Pärnat kasutas seda ära ja püstitas uue vibuga lastes 2 uut Eesti juunioride rekordit – 70 meetrit 325 silma ja FITA-1 1308 silma. Täiskasvanute rekordid jäid siiski Anneli Preimanni nimele püsima – vastavalt siis 330 ja 1318 silma. Pärnat ise kommenteeris oma esimese päeva tulemust: “Enam-vähem jäin rahule. Varu jäi kindlasti sisse – 60 meetri peal näiteks 10 silma. Aga eks mul ole veel 2-3 võimalust sel aastal oma tulemust suurendada. Ja mul on hea meel, et uus vibu eelmisest parem on ja mulle nii hästi sobib.” Preimann (Järvakandi Ilves) lasi FITA-s 1274 silma ja Laura Nurmsalu (Vana-Võidu VK/ Vilj. SK) oli 1233 silmaga kolmas.

Meeste eelringi tulemused olid tagasihoidlikumad kui naiste omad. Võitis Pearu Jakob Ojamäe (Sagittarius) 1235 silmaga, teine oli Martin Rist (Vana-Võidu VK/Vilj. SK) isikliku rekordi 1220 silmaga ja kolmas Paulo Santos (Tartu VK) 1219 silmaga. Plokkvibu meestest võitis Evert Ressar nii 50 meetri harjutuse kui ka duellid, naistest Kristi Ilves nii eelringi kui duellid.

Pühapäeval hakkas kohe hommikul vihma sadama ja sadas kuni lõunani. Vihmasajus selgitati parimad meeskonnad, naiskonnad ja segavõistkonnad. Hoolimata vihmasajule suutsidJärvakandi Ilvese naised Pärnat-Preimann-Luik uuendada finaalmatšis Eesti rekordit, mis on nüüdsest 210 silma (maksimum on 240 silma). Meeskondadest võitis Sagittariuse kolmik Ojamäe-Gross-Tomson.
Peale lõunat vihm vaibus ja individuaalsed duellid peeti vibulaskmiseks peaaegu ideaalsetes tingimustes. Viimase aasta võistluspausi pidanud Paulo Santos alistas finaalmatšis 7:1 eelringi võitja Pearu Jakob Ojamäe, kolmas oli Jaanus Gross. Naistest võitis kindlalt Reena Pärnat 6:0 Siret Luike, Anneli Preimann pidi seekord leppima pronksiga.

Küsisime Pärnatilt, kas teisel päeval jäi midagi ka kripeldama? „Jah, segavõistkondadega oleks ka kulda tahtnud. Aga mu tiimikaaslane oli nii piisavalt närvis, et mul endalgi tekkis keskendumisega raskusi ja pidimegi pronksiga leppima. Aga eks me kõik õpime.“ Märkus – Pärnat võitis kulla individuaalselt nii FITA-1 harjutuses, olümpiaringi duell-laskmises kui ka naiskonnaga, ainult segavõistkondade seas tuli leppida pronksiga. Selles harjutuses võitsid Vana Võidu VK / Viljandi SK laskurid Nurmsalu ja Allik.