Kaks EBSi naispaari, Euroopa meistrid Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina alistasid poolfinaalis Tšehhi paari Goliasová-Weissová 2:0 ja Euroopa hõbedaomanikud Kadri Puri ning Polina Bratuhhina esimesena asetatud Saksa paari Fischer-Grossner 2:1, teatab Estonian Business School.

Eile peetud finaalis olid vastamisi Estonian Business Schooli esindavad eestlannad ja esimene geim kuulus kindlalt 21:15 Graumann-Bratuhhinale. Teises geimis olid aga kindlamad kaaslasi korra sel suvel võitnud Puri-Bratuhhina, 21:18. Kolmandas otsustavas geimis olid paremad Mari-Liis Graumann ja Natalja Bratuhhina 15:8 ning sellega omistati neile 2008. aasta üliõpilaste maailmameistritiitel rannavõrkpallis.

Mari-Liis Graumanni sõnul oli mäng raske ja pingeline, arvestades asjaolu, et mängus oli midagi suurt — maailmameistritiitel.

Estonian Business School omistab nii maailmameistritele Mari-Liis Graumannile ja Natalja Bratuhhinale kui ka teise koha omanikele Kadri Purile ning Polina Bratuhhinale sajaprotsendilised stipendiumid õppemaksu vabastuse näol.