Naiste võistlusele on end üles andnud neli Viimsi VK Milstrand/EBS’i mängijat: Polina Bratuhhina — Kadri Puri ja Natalja Bratuhhina — Mari-Liis Graumann, kirjutab evf.ee.

Kõigi nelja paari jaoks on tegemist hooaja avavõistlusega rannaliival. Kui Kais — Vesik said põhiturniiril viienda asetuse, siis kolm ülejäänud duot alustavad kvalifikatsioonist.

Järgnevatel aastatel peamiselt rannavõrkpallile keskenduvad ning 2012. aasta Londoni olümpiamängudele jõudmise peaeesmärgiks seadnud Bratuhhina — Puri ja Bratuhhina — Graumann on broneerinud lennukipiletid Hispaaniasse kolmapäevaks. See tähendab, et Milstrand peab homme Eesti meistrivõistluste neljandas finaalmängus alistama Viljandis sealse Metall/Näitused, kes eile tiitlikaitsjaid Tallinnas 3:2 võiduga üllatas.

Kais — Vesik lendavad Hispaaniasse homme hommikul, esmakordselt EM-etapil koos mängivad Kais ja Arak liituvad nendega vahetult enne turniiri. “Ilmselt ei jõua me enne rannas trenni teha, sest Sylvesteris mängival Argol on vaja pidada Eesti meistrivõistluste pronksimänge,” lausus Kaarel Kais.

Oma rahakoti toel võistlustel osalevad Kais — Arak pole hooaja eesmärke paika pannud. “Plaanis on osa võtta nii paljudelt EM-etappidelt, kui põhitöö võimaldab. Võib-olla läheme ka mõnele MK-etapile. Eestis olles võtame kindlasti osa ka kodustest sarjadest,” ütles Kais.