RS:X naiste klassis võistlev Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) purjetas täna välja 10. ja 14. tulemuse ning vahepeal kokkuvõttes 10ndat positsiooni hoidnud sportlane on sellega ühe koha võrra tagasi läinud. 36 naise hulgas on pikalt juhtinud Mayaan Davidovich Iisraelist.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) pidid täna 470 naiste klassis 27 paatkonna konkurentsis leppima kahe 22. finišikohaga ning hoiavad hetkel 19. asetust. Liidriteks on kerkinud Hollandi tiim Lisa Westerhof – Lobke Berkhout.

Finnil seilav Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) lõpetas täna esimese sõidu 29. ja teise 20. kohaga ning on võtnud 66 mehe hulgas 28. positsiooni. Esikohal asetseb horvaat Ivan Kljakovic Gaspic.

Anne-Mari Luige (ROPK) tulemustabelisse lisandusid täna Laser Radial klassis kaks 37. kohta ning kokkuvõttes on ta 59 naise konkurentsis 42. kohal. Juhtima on läinud hiinlanna Xu Lijia.

Meie 49er klassi purjetajatele Tõnis Haavelile ja Lenart Kivistikule (Noblessneri JK) tänane päev paraku kuigi edukas ei olnud – paatkond tuli küll ühes sõidus tublile 12. kohale, kuid ülejäänud kahes jäi finišikoht hoopis kirja saamata. Sellega jäävad nad hetkel 39 meeskonna seas hoidma 28. positsiooni. Kõrgeimal kohal asetsevad hetkeseisuga britid Stevie Morrison ja Ben Rhodes.

Regati medalisõit peetakse 470 klassile laupäeval vahetult pärast avaseeria lõppu, teistes klassides aga võisteldakse veel ka pühapäeval, mil iga klassi 10 parimat seilavad medalisõidus ning ülejäänud laevastikud purjetavad maha finaalsõidu.