Delfile ei soovinud Raudsalu lisakommentaare jagada. "Saate kasutada neid fakte, mis meie loos on. Meil midagi lisada rohkem pole."

Raudsalu sõnul on neid Tokyo olümpiamängude kajastamise juures häirinud Delfi artiklid hämaratest tehingutest. "Eelmisel nädalal ilmunud libauudis seoses Margus Linnamäega (Postimees Grupi omanik - K.R.) mida ka teie juhtkonna poolt Facebookis võimendati, ei õhuta just koostööd tegema."

Delfi kirjutas möödunud neljapäeval, et Kultuuriministeerium kirjutas riigikogu esitatud lisaeelarvesse 500 000 euro suuruse summa, millega Rahvusringhääling peaks tooma olümpiamängude ülekanded tagasi oma kanalitesse.

"ERRi täiendav toetamine on mõeldud Eesti kultuuri ning maailma kultuuri- ja spordisündmuste vahendamiseks eriolukorras ja sellele järgnevates tingimustes uute lahenduste algatamiseks," seisab kultuuriministeeriumi lisaeelarve lahtikirjutuse dokumendis selgituseks 500 000 euro eraldamise soovi kohta.

"Eesti Rahvusringhääling peab olema valmis suursündmusi kajastama. Arvan, et olümpiamängud peaksidki üleüldse ERR-i eetris olema," rääkis kultuuriminister Tõnis Lukas möödunud nädalal Delfile.

Lukas möönis samas, et on keerulised ajad ning võib-olla tõesti kokkuleppele ei jõuta. Siis jääksid mängud ringhäälingule ostmata.