Kahepäevasest võistlusest võttis osa 66 mängijat, mis tähistab vastava turniiri rekordit läbi aegade. Finaalpäeva pääses 15 parimat tiitlikaitsja Matthias Tikerpe juhtimisel, kuid suurepärases seisus olid ka Lauri Laast, Mark Joa ning Paavo Korkka.

Seevastu finaalis hoolitses parima esituse eest teist mängupäeva eelviimaselt kohalt alustanud Ištšenko, kes oma positsiooni järk-järgult parandas ning viimaks ka liidriks tõusis. Napilt esikohaduelli juhtides pakkus ta oma finaalivastasele Tikerpele kokkulepet, mis tagaks mõlemale vähemalt 7350-eurose auhinnaraha. Mängus tiitlile ning 500 eurole jäi peale Ištšenko, kes sai otsustavas jaotuses konkurendist kõrgema maja.

Ištšenko on tuntud peamiselt netimängijana ning mehe enda sõnul oli tegemist tema esimese suurema sisseostuga live-turniiriga. „Alustasin teist päeva vaid 15 BB-ga ning pidin valima agressiivse strateegia, mis seekord ka edukalt toimis,“ kommenteeris tšempion.

Kolmandaks tuli nimekas pokkeriäss Paavo Korkka, kes teenis 4400 eurot. Auhinnarahadesse jõudis seitse mängijat, kelle hulgas ka Coolbeti pokkerituba esindav Joel Lindpere. Seitsmendana lõpetanud vutistaar on säranud Eesti meistrivõistlustel ka varem, näiteks 2016. aasta põhiturniiril õnnestus tal saavutada koguni teine koht.

Laupäeval selgub Eesti meister 50-eurose osalustasuga rahvaturniiril, kuhu oodatakse üle 700 mängija. Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt Olympic Park kasiinos läbiviidavatel tiitlivõistlustel saavad osaleda kõik vähemalt 21-aastased Eesti residendid.