Kõige tugevamate mängijate ehk “Must Kuld” divisjonis võttis kindla esikoha kolmekordne Eesti meister Silver Lätt 218 punktiga, kelle lõpptulemus oli 84 viset alla par´i. Teise ja kolmanda koha pärast võistelnud Kairo Reiu ja Taavi Lillemäe lõpetasid mõlemad tulemusega 232 punkti ja 70 viset alla par´i, aga ümbermäng tõi teise koha Kairo Reiule ja kolmanda Taavi Lillemäele.

Harrastajate ehk “Kosmose” divisjonis oli vaja ka esikoha selgitamiseks ümbermängu abi, sest nii Peeter Kasin kui ka Rait Siivert lõpetasid tulemusega 256 punkti ja 46 alla par´i. Ümbermängul oli täpsem Peeter Kasin võttes võidu ja jättes Rait Siiverti teiseks. Kolmanda koha sai Erik Pirn tulemusega 258 punkti ja 44 korvi alla par´i.

Algajate ehk “Virmaliste” divisjonis kerkis teistest üle Tanel Lilleste tulemusega 273 punkti ja 29 viset alla par´i, võitjale jäi kahe viskega alla Joosep Vabamäe 275 punktiga ja viie viskega Algis Kalapüüdja 278 punktiga.

Eraldi mängiti välja ka “Closest to Pin” täpsusauhind. Võistluse ajal korvile kõige lähemale saanud avaviske tegija Ats Aasmaa sai Põhjala Pruulikojalt eriauhinna.

Maratoni korraldaja ja Eesti Discgolfi Liidu juhatuse liikme Rainer Lipandi sõnul õnnistati võistlust suurepärase suveilmaga ja nii visati võistlusel 27 korda ketas avalöögiga korvi (hole-in-one) ja 8688 birdie´t ehk 8688 korral viskasid mängijad ketta korvi ühe viskega alla par´i.

“Meil oli hea meel viia läbi järjekordne maraton legendaarses Jõulumäe disc golfi pargis, kus on juba 16 aastat seda spordiala saanud harrastada. Jõulumäel on väga kvaliteetsed võistlusrajad,” kiitis Lipand.

Lipand lisas, et tõenäoliselt toimub üks disc golfi maraton sel aastal veel, kuid hetkel veel täpsemaid üksikasju korraldaja ei avalda. “Disc golfi saab Eestis tavaliselt ka veel novembris harrastada, nii et loodame sügisel ühe ürituse maratonide sarjast veel läbi viia.”