Parima nais- ja meessportlase ning sportmängude võistkonna väljaselgitamiseks on Tallinna kodulehel hääletus, kus saab anda hääle oma lemmikule.

Naisnominendid on Ilona Tsvetkova, Jelena Glebova, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Ksenija Balta, Maret Ani ja Triin Aljand.

Meessportlastest on kandidaadid Erko Aabrams, Gerd Kanter, Martin Padar, Aleksandr Fjodorov, Mikk Pahapill, Nikolai Tover, Aleksandr Bernjakov, Lembit Vaher, Imre Pauklin, Kazbulat Šogenov, Kirill Kotšegarov ja Kardo Ploomipuu.

Sportmängude võistkondadest GMP/Olympic Tallinn võrkpalli naiskond, Tallinna BC Kalev/Cramo korvpalli meeskond, Tallinna Selver võrkpalli meeskond, FC Levadia Tallinn jalgpalli meeskond ja Tallinna Kelguhokiklubi PANTER/Eesti Koondis.

Kandidaatide paremik on koostatud lähtudes sportlaste/võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase/võistkonna tegevus kohalikus spordielus sh ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel, sportlase/klubi tegevusel noortespordis jms.

Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas.