48. korda peetud Pärnu tänavasõidul said kohe alguses teistelt eest Kalev Chocolate Teami rattur Andrei Mustonen ja Veloplusi esindaja Sigvar Kukk, teatas Eesti Jalgrattaliit. Mustonen oligi ainuke, kes suutis punkte koguda kõikidest vahefinišitest, mis tähendas talle ka ülivõimsat võitu järgnevate ees.

Kodulinna publiku ees võidu vormistanud pärnakas kogus kokku 34 punkti.

10 punktiga jäi maha vanameister Sigvard Kukk ning kolmandaks sõitis ennast teine Kalev Chocolate Teami proff Priit Prous, kes kogus 13 punkti.

Naistest oli kohal kogu Eesti naisratturite koorekiht peale Grete Treieri. Võitis sel aastal Prantsusmaal häid sõite teinud Maaris Meier (Pro Alexela Agency Team), kes suutis teiseks jätta praegu Prantsusmaa karikavõistlustel kokkuvõttes üheksandat kohta hoidva Kata-Liina Normaku (CFC/Ruutmeeter).

Naistest tuli kolmandaks Laura Lepasalu (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi).

U23 klassis said kaksikvõidu Eesti ainukese profitiimi noored ratturid. Võitis Alo Jakin ning teisena lõpetas Silvar Kibur. Kolmas koht läks saarlasele Rigo Räimele (Viiking).

Juuniorites oli stardis ka Läti koondis. Eestlaste rõõmuks suutis siin võidu võtta Sven Ilvas (CFC/Ruutmeeter) kahe lätlase Indulis Bekmanise ja Karlis Leimanise ees.