Tegemist oli selle suve senise suurima võistlusega, erinevates startides käis kokku vee peal üle 60 võistleja. Kuum suveilm andis samuti oma osa ja tulemuseks oli suurepärane võistlus Pärnu jõe ääres, kus oli osalejaid Eestist, Lätist, Venemaalt ja Soomest.

Reedel alustati võistlust jettide enduuro Eesti meistrivõistlustega, mis on üheetapilised. Enduuros tehti kaks starti, üks Ski ehk püstistele jettidele ja teine Runabout ehk istuvatele jettidele. Ski klassis tuli Eesti meistriks Marten Männi, edestades Peteris Likumsit ja Arturs Brencist. Runabout klassis on tänavune Eesti meister Margus Keskküla Janno Kraaki ja Mikk Allase ees.

Laupäeval jätkusid võistlused rajasõidu Eesti meistrivõistluste kolmanda etapiga. Ski GP klassis oli parim Anatoli Voishenev, kes oli kahes esimeses sõidus teine ja kolmanda võitis. Kahe esimese sõidu võitja Janis Uzars pidi aga kolmandas tagasihoidliku kuuenda kohaga leppima ja see tähendas kokkuvõttes teist kohta. Kolmas oli Hendrik Pindmaa.

Ski Stock klassis aga pidi juunioride maailmameister Voishenev tunnistama kolm aastat noorema, värske juunioride Euroopa meistri Marten Männi paremust kõigis kolmes sõidus. Kolmas oli selles klassis Daniels Poznaks.

„Anatoli on kiire, oleme varem ka koos sõitnud. Tegu on tugeva sõitjaga, keda on hea võita,“ oli Männi kommentaar peale sõite.

Männi võttis ka kolmanda etapivõidu, kui oli kiireim Ski Lite klassis, teine seal Maksis Poznaks ja kolmas Mikko Wikman. Ski Junior Stock 8-12 klassis oli kolme sõidu võiduga parim Mattias Reinaas, teine Maksis Poznaks ja kolmas Mattias Siimann. Sama klassi 13-15 aastaste sõitjate klassis oli võitjaks Karlis Zurins Daniels Poznaksi ja Greta Zalcmane ees.

Ski Ladies klassis oli parim Krista Uzare, teine Greta Zalcmane ja kolmas Miina Kallikorm. Ski Gentelman klassis oli võitja Peteris Likums, edestades Arturs Brencist ja Kaspars Zurinsit.

Eraldi karikasarja arvestus on Ski Beginners klassis, mis oli ka nädalavahetuse arvukaima osavõtuga klass, kokku startis seal 14 sõitjat. Väga pingelistes sõitudes sai esimese ja kolmanda koha Sander Lõhmus, kes sellega tagas ka etapivõidu, kahe teise kohaga oli teine Sander Siimann, kellest kokkuvõttes vaid kolme punkti kaugusele jäi teise sõidu võitnud Marko Kanarbik.

Istuvate ehk Runabout jettide osas oli stardis neli klassi. Runabout Stock klassis sai võidu värske Euroopa meistrivõistluste hõbedamees Anton Pankratov, kes võitis kõik kolm sõitu, Andrus Lutt teine ja Anastas Panchenko kolmas. Runabout NA klassis oli parim Valeri Trujvtsev, teine Margus Kesküla ja kolmas Janis Burka. Runabout Beginners klassis oli esikolmik järgmine: Jürgen Lemming, Tauno-Sinclair Renter ja Indrek Isop ning Runabout Box Stock klassis oli võitjaks Margus Kesküla.

Päevale pani punkti mõnus show osa, kus sõideti mootorsaaniga üle Pärnu jõe ja õhtu lõpetas afterparty bändiga.