Võistluse formaat oli eelring + duellid. Eelringina lasti 25 meetri harjutust (30+30 noolt) ja 18 meetri harjutust (30+30 noolt). 120 noole summadest tekkinud paremusjärjestuse järgi pandi kokku duellide play-off tabel.

Sportvibu naised. Eelringi võitis Reena Pärnat edestades matikaaslast Rimma Matvejevat (LAT) 18 silmaga. Pärnat lasi 25 meetril 567 silma ja 18 meetril 555 silma. Viimane number neist märgib ka Euroopa siseMV B-normi täitmist. Eelringist sai 4. asetuse Siret Luik ja 6. asetuse Anneli Preimann. Preimann langes veerandfinaalis peale ümberlaskmist välja ja lõppkohaks 5. koht. Poolfinaalis kohtusid omavahel Pärnat ja Luik. 6:2 võit viis Pärnati kullafinaali, mille ta ka 7:3 seisul Matvejeva vastu võitis. Luik seevastu pidi pronksimatšis tunnistama Rjabkova (LAT) 6:4 paremust ja oma eelringi kohta ei parandanud.

Sportvibu mehed. Kolmest eestlasest oli edukaim Priit Viher, kes pakkus Läti meestele tugevat konkurentsi. Eelring andis Viherile duellideks 3. asetuse. Poolfinaalis pidi ta tunnistama Janis Apsitise 6:2 paremust, kuid pronksimatš Janis Amatnieksiga oli tunduvald tasavägisem. Duell läks kuni 5:5 seisuni ja otsustavaks sai lisanool, mille Viher lasi täpselt märklehe keskele. Lisaks võib esile tuua 13-aastase Karl Kivilo esinemist meeste klassis. Tal õnnestus duellidega tõusta eelringi 9. kohalt 5. kohale. Taavi Ennemuist lõpetas võistluse 9. kohal.

Plokkvibu mehed. Ainsa eestlasena võistles Evert Ressar. Eelringis ükski lätlane Ressari tasemeni ei küündinud ning konkurentsi pakkuda ei suutnud – edu järgmise laskuri ees oli 42 silma. Ressari tulemus 25 meetril oli 582 silma ja 18 meetril 588 silma. Just 18 meetri tulemus on märkimisväärne – 290+298 silma. Kokku liidetuna märgib see siseEMi A-normi täitmist, 30 noole tulemus 298 silma eraldi on aga ainult 2 silma alla maksimumi ja märgib aga uut Eesti rekordit. Kullafinaalis suutis teda mõnevõrra üllatada Pavel Šatrava, kes suutis viia duelli 4:4 seisuni, kuid Ressar võitis viimase seeria kindlalt ja 6:4 seis andis talle võistluse võidu.

Juba sel nädalavahetusel sõidavad Ressar, Pärnat, Preimann, Luik ja Kivilo Prantsusmaal toimuvale Nimesi siseturniirile, mis on kindlasti oma 1000+ osavõtjaga suurim siseturniir maailmas. Euroopa sisemeistrivõistlused toimuvad veebruari lõpus Poolas, koondis kinnitatakse 6. veeburaril.