EM-i debüüdi teinud Eesti paari viimase aasta meeste paarismängu meistrid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner said kindla võidu Iisraeli paari Alexander Bass ja Shai Geffen üle 21:15, 21:12. "Alguses oli närv natuke sees, sest esimene nii suur võistlus meie jaoks ja tulid mõned lihtvead sisse, kuid siis saime oma mängu käima. Loodame homme kindlasti hästi mängida," laususid Kaljurand ja Käsner.

Nende homsed kaheksandikfinaali vastased on Prantsuse esinumbrite Baptiste Careme ja Ronan Labar ning inglise duo Peter Briggis ja Tom Wolfenden kohtumise võitjad. Mõlemad paarid kuuluvad maailma 50 parema hulka. "Eelistaksime mängida prantslaste vastu. See melu, mida kodupublik nende mängu ajal teeb, on võimas, sellist atmosfääri oleks hea kogeda."

Hommikul alistasid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel tšehhid Magdalena Lajdova ja Denisa Sikalova ja mängisid end samuti 16 parema paari hulka. Nende järgmised vastased on võistlustel esimese paigutusega varasemad Euroopa meistrid ja MM-medali omanikud taanlased Kamilla Rytter Juhl ja Christinna Pedersen. Paarismängus pääses EM-ile maailma edetabeli alusel igas mängliigis 32 paari.