"Ta on seda ju öelnud, et kui asi jõuab lõppmenetlusse, siis ta asub tagasi. Meil ei istu siin laua taga rumalad inimesed. Kui ta lõplikult kriminaalasjas süüdi mõisteti, arvan, et küllap ta ka tagasi astub," ütles Kiivikas Delfile ja Eesti Päevalehele.

Kohtukaasuse sisu kommenteerides avaldab Kiivikas aga Selile toetust ning märgib, et ta ajas siiski "Eesti spordi asja". "Inimene tegi laiemalt spordi hüvanguks oma otsuse ja hääletas EOK-le raha andmise poolt. See ei olnud mingi omakasupüüdlik liigutus. Ma saan aru, et juriidiliselt on see lubamatu, aga asja süvitsi vaadates ei ole ta justkui midagi teinud. Inimesed on hakkama saanud palju hullemate asjadega ja kohtus õigeks mõistetud. Ma ei ole jurist ega spetsialist, aga sporltase seisukohast näen ma, et inimene tegi head, aga välja kukkus, et on kriminaal."

"Olen pigem Seliga samas paadis. Neinar on ise elupõline spordimees ja ettevõtja, kes pole sporti mitte vähe panustanud. Loodan, et see ei võta tal isu ära sporti laiemalt edasi panustada. Kui ta ambitsioon oleks olnud raha teenida, poleks ta oma palgast loobunud ja selle "Märka järgnevat põlvkonda" projekti annetanud," lisas Kiivikas.

Eesti esikulturist arvab, et EOK juhi vahetamisega Eesti spordis midagi ei muutu. Spordi käekäik sõltub ikkagi otseselt rahast ning seda jagatakse meil riiklikul tasandil. "Kardinaalselt ei saa midagi muutuda. Ei olnud ka enne Neinari aega midagi teistmoodi. Asjad peavad muutuma riiklikul tasandil. Kui sealt raha juurde ei tule, vaid eelarve kõigub viis protsenti ühele või teisele poole, siis sellest suurem pilt ei muutu. Kes ja kus august seda raha rohkem juurde tooks, kui ka Neinari sugune tippärimees ei suuda kaasata mastaapselt rohkem vahendeid? Täitevkomitee liikmed jätkavad ikka tutvuste ja oma tööpanusega spordi toetamist. Ma ei kujuta ette, kes oleks see kolmas isik, kes seda nii kardinaalselt muudaks," ütles ta.

Kiivikas lisas, et enda kandidatuuri üles seadmisele pole ta mõelnud, kui EOK peaks hakkama uut presidenti valima. Samuti pole Seli täna teinud pöördumist täitevkomitee poole ega mõista andnud, kas ja millal erakorraline koosolek kokku kutsutakse.