Juba esimeses ringis tõstsid pead turniiri ühed eeldatavad favoriidid ja võtsid oma. EstViki meeskond jäi võitmatuks ka järgmistes ringides ning kindlustas endale koha nelja parima seas, kes juba sel pühapäeval asuvad püüdma selle nädala võitja tiitlit ning 500 euro suurust auhinnaraha. Samuti astusid nad lähemale võimalusele pääseda 8 parima hulka, kes mängivad kogu turniiri võidu peale.

EstViki vastaseks poolfinaalis on meeskond Heaproov, kes teises ringis alistas võrdsete vastasseisus meeskonna kuuuurijad ja veerandfinaalis meeskonna fragmine.

Teise poolfinaali paari moodustavad meeskonnad NoSurenderGG, kes veerandfinaalis oli parem Levadia-Elionsitest ja N6udepesuvahend, olles väga tasavägises veerandfinaali mängus parem meeskonnast pelahaus.

Telia Open CS:GO on turniir, mis kestab kokku kuus nädalat FACEIT keskkonnas. Turniiri esimesel neljal nädalal toimub iga nädal uus mänguvoor, kus teisipäeviti selguvad neli parimat tiimi, kes siis juba pühapäeval selgitavad välja nädala I ja II koha.

Kõigi nelja turniirinädala võitjad (ehk siis iga nädala I ja II koht) liiguvad edasi kaheksa parema hulka, kes võistlevad 5. ja 6. nädalal juba Telia Open CS:GO 2020 tiitli peale. Turniiri auhinnafond on 5000€.