Mõlemas klassis startis Eestist kaks võistkonda, kuid nii esindusnaiskonnal kui ka -meeskonnal ebaõnnestus avavahetus täielikult.
Annika Rihma kaotas juba raja esimesel kilomeetril kukkudes oma elektroonilise märkevahendi ja pidi uue järgi starti tagasi pöörduma. Sellega tekkis ligi 20-minutine mahajäämus liidritest ja võistkond, kuhu kuulusid veel Evely Kaasiku ja Marianne Haug, katkestas teises vahetuses, et hoida jõudu homseks sprindivõistluseks. Eesti teine võistkond koosseisus Kerstin Uiboupin, Laura Joonas, Margret Zimmermann lõpetas üldarvestuses 20. ja riikidest 12. kohaga. Võidu pälvis tasavägises duellis Šveits ühe sekundiga Rootsi ees.

Meesteklassis oli must päev Eesti I võistkonnas avavahetust jooksnud Kenny Kivikasel. Kohe raja algul tehtud viga lõi mehe orienteerumisrütmi sassi ja seda enam ei paika ei saanudki. Avavahetuse ajaga 41.11 võitnud šveitslasele Florian Schneiderile kaotas Kivikas lõpuks 11.06, mis andis üldjärjestuses 37. koha. Teist vahetust jooksnud Lauri Sild tõstis võistkonna 30. kohale ja ankrumees Timo Sild 18. kohale. Kaotust võitjaks tulnud Rootsile kogunes 11.46. Riikide arvestuses tähendas see 11. kohta. Eestlaste leeris võis täna plusspoolele kanda Timo Silla päeva teise aja kõigi vahetuste peale kokku. Vaid paljukordne maailmameister Daniel Hubmann oli temast kolme sekundi jagu kiirem.
Eesti teine meeskond koosseisus Kristo Heinmann, Sander Vaher, Sergei Rjabõškin lõpetas üldjärjestuses 28. kohaga.

Pühapäeval lõpevad MK-etapid sprindivõistlusega Cesise kesklinnas.