OlyBet Balti Liiga 2013 meistritiitli võitja Mark Mägi esimeseks korralikuks proovikiviks kujunes poolfinaal, milles tal tuli rinda pista liiga senise valitseja, eestlase Denis Grabega (Team OlyBet). Pärast pingelisi mänge suutis Mägi ennast siiski maksma panna ja võita seisuga 13:11 ning edeneda finaali. Teise finaalikoha eest võitlesid omavahel leedukas Paulius Tamkevicius ja lätlane Peteris Ermansons (Team OlyBet). Poolfinaalis tuli seisuga 13:7 võitjaks Läti sportlane.

Finaal algas Mägi domineerimisel, sest võrdlemisi kiiresti suutis ta saavutada 8:2 eduseisu, mille järel Ermansons oli sunnitud mõtteid koguma ning võtma time out'i. Peale pisikest puhkepausi suutis lätlane initsiatiivi haarata ja viigistada seisu 9:9. Järgnevates mängudes ei suutnud aga Ermansons oma üleolekut hoida ning Mägi haaras jälle ohjad enda ning võitis seisuga 13:9. “Selle võiduga põhjustas Mägi enneolematu üllatuse, mida annab tulevikus järele teha,” kommenteeris 
Eesti Pooli Föderatsiooni esimees Jüri Talu.

Naiste võistlus möödus poolatari Katarzyna Wesolowska domineerimisel, kes oli peamiseks favoriidiks finaalturniiri algusest. Tema fännid ei pidanud pettuma, sest Wesolowska võitiski tiitli. Poolfinaalis tuli tal vastamisi minna oma kaasmaalase Ewa Bakiga, kelle alistamine talle palju peavalu ei valmistanud. Teises poolfinaalis alistas 2012. aasta võitja Anna Prisjaznuka leedulanna Agne Jarusauskaite. “Sellega oli võimalikest parim finaal kindlustatud: ühel pool valitsev meister ja teisel pool kindel favoriit. Peale pingelist ja rohkete võimalustega finaali suutis Wesolowska siiski võtta 10:7 võidu,” lisas Jüri Talu.

Talu sõnul olid korraldajad pärast kaht sündmusterohket päeva kogu üritusega väga rahul. "Tahame tänada kõiki sportlasi meie ürituse jätkuva toetamise eest. Eriti rõõmsaks teeb asjaolu, et juba kolmandat aastat tuleb igale etapile suur arv osalejaid,” ütles Talu.