14. detsembril Kentmanni kohtumajas teatavaks tehtud otsuse järgi peab Kull hüvitama Korteriühistule, mille juhatuse liige ta kunagi oli, kahju 1575 eurot koos menetluskuludega. Kuigi kohtuotsus pole veel jõustunud, ütles Kull Delfile ja Eesti Päevalehele, et kavatseb nõutud summa hüvitada ning teeb edasise tegevuse osas otsuse koos juristiga.

"Sõpruse pst 6 KÜ hagi minu vastu on seotud arvega, mille esitas Sõpruse pst 6 KÜ-le haldusteenust osutanud firma OÜ Majahoidja. OÜ Majahoidja arve oli esitatud seoses Sõpruse pst 6 maja ette rajatud parklaga," selgitas 45-aastane sportlane.

"KÜ üldkoosolek keeldus revisjonikomisjoni ettepanekul arvet aktsepteerimast, leides, et OÜ Majahoidja pidi teenust osutama halduslepingu raames. Kuna üldkoosolek OÜ Majahoidja arvet ei aktsepteerinud, siis nõudis KÜ Sõpruse pst 6 minu, kui tolleaegse juhatuse liikme käest, vastavat raha tagasi."

"Käesolevaks hetkeks on kohus teinud asjas otsuse, mille kohaselt tuleb mul KÜ Sõpruse pst 6-le nõutud summa maksta, kuna kohtu hinnangul ei leidnud OÜ Majahoidja tegevus parkla rajamise korraldamisel tõendamist. Eeltoodust tulenevalt ei ole tegu raha omastamisega, vaid kahjunõudega, mille esitamist ma parkla rajamise ajal oma kaaskorteriomanikelt paraku oodata ei osanud."

Kull lisas, et kohtuasi, mille istung toimus novembrikuus, ei mõjutanud kuidagi tema olümpiale pürgimist ning mees jätkab eesmärgi püüdmist vastavalt ettenähtud võistlusgraafikule. "Juba märtsis ootavad mind ees maailmakarikavõistlused Küprosel ja aprllis olümpialinnas Rios," ütles ta.

Samuti ei mõjutavat vahejuhtum tema suhteid Eesti Laskurliiduga, kes abistab sportlasi võistlusreiside tasumisel, ega isiklike sponsoritega.