Regiooni juhtiv hasartmänguoperaator Olympic Entertainment Group (OEG) tutvustas täna Tallinnas oma uut spordiennustusteenuse tegevusvaldkonda ja selleks loodud kaubamärki OlyBet. OlyBeti alla koonduvad seni Olympic-Online’i nime all opereeritud internetikasiino ja -pokker, millele lisandub nüüdsest ka spordiennustuse teenus.

“Siseneme spordiennustusturule Eestis ja laiendame samal ajal oma online-äri Lätti, kus oleme turu esimesi litsentseeritud online-operaatoreid,” ütles OEG juhatuse esimees Madis Jääger. “Oleme aastaid olnud kohalike spordiliikumiste suurtoetaja ja usume, et loodud kvaliteetne ja läbipaistev spordiennustussüsteem tõstab veelgi inimeste huvi erinevate võistluste ja spordialade vastu, mõjutades seeläbi positiivselt ka spordi arengut tervikuna,” lisas Jääger.

OlyBeti esimeseks suureks panuseks Eesti sporti on samuti neljapäeval Eesti Korvpalliliidule üle antud 60 000 eurone toetus. „Olympic on Eesti Korvpalliliidu pikaajaline partner ning meil on hea meel, et uute teenuste lisandumisega meie koostöö tiheneb veelgi,“ ütles Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas.

Spordiennustusteenuse osutamiseks nii Eestis kui Lätis on spetsiaalselt loodud OlyBeti internetikeskkond. „OlyBeti vahendusel saab teha panuseid nii spordiürituste eel kui ka reaalajas mängu või võistlust jälgides. Paralleelselt internetikeskkonnaga rajame kvaliteetsete spordibaaride võrgustiku, kus spordisõbrad saavad jälgida väga laia valikut erinevaid võistlusi ja mänge sõltumata sellest, kas on soov panuseid teha või lihtsalt sporti teleriekraanil nautida,” ütles OlyBeti juht Kaido Ulejev, kelle kinnitusel on rajatav spordibaaride võrgustik oma uudsete tehniliste lahendustega esimene omalaadne Baltimaades.

Ulejevi sõnul toovad OlyBeti online-keskkond ja spordibaaride võrgustik uue kvaliteeditaseme Eesti ja Läti spordiennustusturule. “Internetikeskkonda opereerime väga tugevate ja maailmas tuntud partneritega, spordibaaride võrgustik on kaasaegne ja mugav koht spordi jälgimiseks ja panuste tegemiseks. Ühtlasi pakume suurimat arvu ennustamisvõimalusi mitmesugustele spordiüritustele reaalajas,” lisas Ulejev.

Igas spordibaaris on olemas teleekraanid, mis kuvavad hetkel käimasolevaid võistlusi. Lähiajal toimuvatest võistlustest, kus saab juba panuseid teha, toob Kaido Ulejev esile 2015. aasta korvpalli Euroopa Meistrivõistluste raames augustis peetavad valikmängud Eesti-Portugal ja Eesti-Holland, samuti Moskvas toimuva kergejõustiku MMi, augusti lõpus algava US Openi, kus osaleb ka Eesti esitennisist Kaia Kanepi, ning septembri lõpus algava meeste võrkpalli EMi.

Esimese etapi raames avatakse Eestis lähiajal kokku 10 spordibaari Tallinna, Tartu, Pärnu ja Narva Olympic Casino esindustes. Kokku plaanitakse Eestisse rajada 17 reaalajas spordiennustamisteenust pakkuvat OlyBeti spordibaari. Lätis avatakse esimese arenguetapi jooksul seitse spordibaari.

Olympic Entertainment Group on regiooni suurim kasiinomeelelahutuse pakkuja, andes tööd kokku enam kui 2500 inimesele. OEG on Euroopa Kasiinoassotsiatsiooni (ECA) täisliige. Täna opereerib grupp kasiinosid Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Slovakkias, Valgevenes ja Itaalias. OEG aktsiatega saab kaubelda Tallinna Börsi ning Varssavi Börsi põhinimekirjades. Kõik Olympic Entertainment Groupi kasiinooperaatorid on vastutustundlikud ettevõtted, kes teavitavad oma kliente ka hasartmängudega seotud ohtudest.