Grand Prix sõit peeti kõrgusel kuni 140 cm. Rajameister Aki Ylänne oli üles seadnud tehniliselt väga keeruka raja. Viimast tõestab ka pilguheit tulemustele, kus viimase auhinnalise koha andis 8 karistuspunktiga tulemus.

Eesti poolehoidjate rõõmuks tegid puhta sõidu nii reedel 130 cm kõrguse parkuuri võitnud Kätlin Sehver ja Lord Leu kui ka Andres Udeküll ja Ex Calibur. Lisaks neile suutis põhiparkuuri puhtalt läbida vaid Soome vanameister Raimo Aaltonen hobusel Eafons Polyfino. Kõik kolm võistluspaari ei eksinud ka ümberhüpetel, kiireim oli Aaltonen, teise kohaga lõpetas Sehver, kolmandal Udeküll.

Laupäeva esimene parkuur, kus takistuste kõrgus oli 130 cm ja kasutusel ka derby-takistused, oli samuti eestlastele positiivne. Andres Udekülli ja Opaali tulemus jäi kõikidele teistele ületamatuks. Sama paar oli auhinalisel kohal ka reedesesaspordis 130 cm sõidus platseerudes kuuendaks. Homme osalevad Udeküll ja Opaal legendaarsel Finnderbyl, Sehver ja Lord Leu on selleks nädalavahetuseks võistlemise lõpetanud.