Kolmandad kohad said itaallane Marco Fichera ja Prantsusmaa esindaja Ivan Trevejo.

Põhiturniiri avaringis oli Novosjolov torgetega 15:8 parem Bulgaaria esindajast Peter Toshkovist, 32 parema hulgas alistas ta kaasmaalase Sten Priinitsa 8:5 ja kaheksandikfinaalis poolaka Radoslaw Zawrotniaki 15:13. Teel finaali alistas Novosjolov järjest kaks itaallast - veerandfinaalis Enrico Garozzo 15:9 ja poolfinaalis Marco Fichera 15:8.

Novosjolovi ja Zawrotniaki vahelises kohtumises suutis Poola esindaja küll 9:14 kaotusseisu vähendada minimaalseks 13:14, kuid kahekordne maailmameister Novosjolov oli matši lõpus kindlam ja võttis väärtusliku võidu. Finaal Novosjolovi ja Kauteri vahel läks seisult 10:10 lisaajale. Prioriteedi saanud Kauterile tõi 28 sekundit enne lisaaja lõppu võidu edukas kontrarünnak. Novosjolovile sarnaselt eelmise aastaga Vancouveri GP-etapilt teine koht.

Priinits oli põhiturniiri avaringis torgetega 15:11 parem venelasest Anton Glebkost. Laupäevasel kvalifikatsiooniturniiril sai Priinits alagrupis 4 võitu ja 2 kaotust ning tagas sellega otse pääsu põhiturniirile. Priinitsa lõppkohaks jäi 25. Kokku osales 106 vehklejat.