Avageim Viimsi VK Milstrandile 25:21, kuid teine mullusele meistrile 25:19. Head rünnakut ja blokki näidanud Milstrand võitis aga omakorda kolmanda geimi 25:22. “Võrdsete mängus tuleb ikka ette, et mingil momendil annab üks naiskond natukene järele ja teine napsab geimivõidu,” põhjendas geimikaotusi TLÜ/Cartini peatreener Anu Karavajeva. TLÜ/Cartini polnud veel alla andnud võites neljanda geimi 25:22 ja viies mängu viimasele otsustavale geimile. Viies geim algas närviliselt ja pooled vahetati Viimsi VK Milstrandi eduseisul 8:5. Viimsilannadel oli võimalus ka matšpalliks aga eksiti kahel korral rünnakul. Geim lõppes 16:14 TLÜ/Cartini rõõmujoovastuse saatel, sest oldi kolmandat korda järjest meistritiitlil.

“Suutsime toore jõu maha suruda mõistusega, sest meil istub pingil ikkagi kaks treenerit,” sõnas Karavajeva särasilmil. “Kõik mängijad on võrdselt oma panuse tänavusse meistritiitlisse pannud ning minule jääb see peatreenerina viimaseks,” lisas ta.

Mängu parimateks tunnistati võitjatest Katrin Kõverjalg ja kaotajatest Triin Meier. Resultatiivsemad olid TLÜ/Cartinist Kädi Kööba 22 ja Viimsi VK Milstrandist Mari-Liis Graumann 26 punktiga.

Tänavune meisternaiskond mängis kooseisus: Reet Sepp, Kädi Kööba, Katrin Kõverjalg, Kristiina Raap, Olga Tšõgankova, Karen Kotlov, Maili Arro, Siret Rits, Evelin Lepa, Pirgit Purju, Kati Vann ja Loore Mengel. Võistkond treenerid Anu Karavajeva ja Ela Lillemaa.

Hõbedanaiskonda kuulusid: Mari-Liis Graumann, Natalja Bratuhhina, Polina Bratuhhina, Darja Kuzmitsova, Anna-Kristiina Nosko, Ulle Olli, Triin Haidla, Tatjana Savina, Katrin Ottis, Keiu Põlluveer, Marje Roosenblatt, Triin Meier, ja Kädi Raud. Võistkonda treenisid Keete Puri ja Mari-Liis Graumann.