Aasta tähtsaimal siseriiklikul snuukriturniiril osaleb kogu Eesti piljardispordi paremik, eesotsas tiitlikaitsja ja 7-kordse Eesti meistri Andres Petroviga.

Samuti on võistlejate nimekirjas Eesti läbi aegade parim piljardisportlane Denis Grabe ning Mark Mägi, kes on jõudnud sellel aastal finaali kahel Eestis toimunud rahvusvahelisel snuukriturniiril - Tallinn CUP 2020 ja snuukri Balti liiga 1. etapil.

Laupäeval mängitakse alagruppide kohtumised, kaheksandikfinaalid ja veerandfinaalid.

Teisel võistluspäeval ehk pühapäeval mängitakse poolfinaalid ja finaal, mis algab kell 17.00.

2020. aasta Eesti meister läheb Eestit esindama 2021. aasta Euroopa amatööride meistrivõistlustele, mille võitja saab lisaks tiitlile ka 2-aastase pääsme maailma absoluutsesse snuukri tippliigasse, kus osalevad sellised legendid nagu Ronnie O`Sullivan, Judd Trump, Neil Robertson ja paljud teised.

Eesti Piljardiliidu esindaja Mario Märtsini sõnul on tulemas väga põnev ja aasta tähtsaim siseriiklik snuukriturniir, kus üheks suurfavoriidiks on valitsev meister Andres Petrov. "Poodiumi kohti ette ennustada on keeruline ning suure tõenäosusega näeme turniiril ka üle 100-punktiseid seeriaid," usub Märtsin.